Hoppa till innehåll

Återupptaget författarskap!

Hej!

Det har gått ett par år sedan jag var riktigt aktiv i mitt författarskap, då många andra saker har kommit emellan. De senaste åren har jag flyttat tillbaka till Bohuslän, börjat på nytt jobb, byggt hus och blivit pappa på nytt. Det har inte funnits mycket tid över till annat och därför har jag inte varit speciellt aktiv i mitt skrivande.

Sedan några månader tillbaka är jag emellertid igång igen. Inte bara med skrivandet utan nu också med en ny hemsida (som kommer att utvecklas framöver).

Jag skriver fortfarande på min tredje roman (med Gryningsland som arbetstitel) som kommer bli en historisk roman som utspelar sig för 6000 år sedan. Den kommer handla om den kulturkrock som uppstod när en stor invandringsvåg av bönder först kom till Sverige och mötte den gamla jägar- samlarkulturen.

Det har av ovanstående orsaker tagit tid att skriva Gryningsland och jag är långt ifrån klar. De senaste månaderna börjar jag emellertid närma mig ett slut till åtminstone ett första utkast. Det blir en lång bok – någonstans mellan 700 och 800 sidor – och jag har bestämt mig för att ha ett utkast färdigt innan midsommar.

Jag ska försöka bli allt mer aktiv även i mitt bloggande framöver och skriva en del om hur arbetet med Gryningsland fortgår. Kanske kommer jag också att lägga ut lite utdrag ifrån den, exempelvis en prolog.

PS! Jag är också medveten om att Arvsblod är slutsåld på Adlibris och Bokus. Jag kommer inom de närmaste månaderna att trycka upp en ny upplaga så att den alltid ska finnas tillgänglig.  

Publicerat iUncategorized