Hoppa till innehåll

Tid för vila!

Vår och försommar har varit en tuff period! NP-prov och skolbetyg och varvats med mitt författarskap och samtidigt har jag lyckats hitta tid för mycket träning, där sportklättring blivit en ny förälskelse, men där även löpning och styrketräning fått sin plats. Allt detta, i kombination med att finna tid till att vara en bra förälder, har varit kämpigt. Stundtals har jag känt mig riktigt riktigt sliten.

Samtidigt är jag stolt över allt jag hunnit med det gångna året och det känns riktigt befriande att ha nått ett första delmål i arbetet med min kommande roman. Gryningsfolket har nu tryckts upp för provläsning! 320 000 ord är mäktigt att hålla i händerna! En riktig tegelsten blev det.

Nu ska boken läsas av en rad betrodda testläsare. Först i höst ska jag återuppta arbetet efter att ha samlat in deras återkoppling.

För mig väntar nu sommarlov och en tid för vila från både läraryrket och författarskapet. Istället blir det extra fokus på familj, sol och bad. Säkerligen blir det också mycket klättring och annan träning!

Publicerat iUncategorized